Is een kantoor huren interessant bij een start-up?

Vraag nu je gratis proefdag aan.

Blog delen

Heb jij een idee waarom start-ups een kantoor nodig hebben?
Als een start-up bedrijf is het begrijpelijk dat je kosten wilt besparen. Maar toch zijn sommige investeringen van belang. Denk bijvoorbeeld aan een werkruimte waar je een groepsgevoel creëert en jouw netwerk kan uitbreiden.

  1. Professionaliteit

Om je klanten binnen te halen is een professionele uitstraling hebben zeer belangrijk. Op deze manier straal je positiviteit uit en creëer je een vertrouwensband op. Het toont aan dat je weet waar je mee bezig bent en dat je dit voor een lange termijn doet. Dat zorgt ervoor dat je kansen op een getekend contract zullen stijgen.

  1. Ontmoetingsplek

Een vergadering via Zoom? Niet zo handig om alles in te bespreken. Een fysieke vergadering zal veel meer een positief effect hebben op de meeting met jouw klanten. Jullie hebben beter zicht op elkaars emoties en kunnen beter mekaar begrijpen en de dynamiek versterken. De mogelijkheid om iets te halen om te drinken en een babbeltje te slaan is er ook.

  1. Visuele branding

Een net en stijlvol kantoor reflecteert wie je bent en waar je voor staat. De eerste indruk is van groot belang. Kies daarom voor een kantoor waar je uw thuis voelt zodat de klanten zich ook goed voelen wanneer je ze zal ontvangen. Het hoort immers bij je persoonlijkheid. Hoe zie jij de visuele identiteit van jouw brand? Wat wil je bereiken? Komt je merk tot leven op kantoor?

  1. Vermijd risico’s

Het huren van een kantoor gaat volledig volgens jouw agenda en is flexibel. Wil je huren per dag/maand/jaar? De keuze ligt volledig bij jou. Heb je variatie nodig in de ruimtes? Dit kan ook. Er zijn natuurlijk ook verschillende locaties om je kantoor te huren. Verkies je om dichtbij huis te blijven of toch iets verder voor het gemak van je klanten? Vermijd risico’s en wees flexibel. Wanneer je team flink is gegroeid kan je een grotere ruimte nemen binnen hetzelfde pand. Super handig toch!

Meer blogs

Wie gebruikt coworking ruimtes?

Coworking is niet alleen het huren van een bureautje in een gemeenschappelijke ruimte. Het heeft alles te maken met de community en de mensen die je er ontmoet. Er wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld. Ook worden er projecten samen uitgevoerd. Het is een bron van inspiratie en discipline. Maar wie komt er bijvoorbeeld allemaal in aanmerking om een coworking ruimte in te huren?

LEES VERDER »

De 5 voordelen van coworking

Thuiswerken is niet voor iedereen weggelegd. Weinig concentratie, geen hoge productiviteit, geen energie, allemaal super herkenbaar. Het grootste voordeel van coworking ten opzichte van thuiswerken is dat je jouw werktijd optimaal benut. Je maakt namelijk deel uit van een groep ondernemers, met elk zijn/haar vakgebied. Zo creëer je ook een breder netwerk. Andere ondernemers kunnen je adviseren over jouw product. Coworking leidt tot bewezen betere resultaten dan thuiswerken.

LEES VERDER »