Benieuwd hoe onze locaties eruit zien?

Boek een rondleiding en kom het te weten?

Asse

In de hopstreek vind je het hoofdkantoor van PLACE2WORK. Dit moderne, gerenoveerde gebouw ligt langs een drukke steenweg tussen Brussel en Aalst. Ideaal om gezien te worden én vlot bereikbaar voor klanten door de parkeermogelijkheden langs de steenweg.

In het gebouw vind je acht landscape bureaus, een afgesloten bureau en een vergaderzaal tot 8 personen. Verschillende bedrijven en freelancers vonden hun weg al naar PLACE2WORK, dus kom zeker eens langs om kennis te maken!

Opwijk

In het centrum onder de kerktoren van Opwijk ligt het gerenoveerde kantoor van PLACE2WORK. Op wandelafstand van het kantoor vind je een broodjeszaak, koffiehuis en nog vele andere lunchmogelijkheden om tijdens de middag even te ontspannen of een businesslunch te organiseren. Heb je inspiratie of een pauze nodig? Aansluitend aan het kantoor ligt Hof Ten Hemelrijk, ideaal voor een kleine wandeling.

Verdeeld over twee verdiepingen vind je verschillende landscape bureaus, individuele kantoren en vergaderzalen waar je comfortabel kan werken. In het gebouw is ook een lift voor minder mobiele mensen voorzien. Rechtover het kantoor ligt een gemeentelijke parking met elektrische laadpaal voor je wagen.

Lokeren

Op een boogscheut van het centrum ligt het makkelijk bereikbare pand van PLACE2WORK langs de verbindingsweg N70 tussen Sint-Niklaas en Gent.

Dit gebouw, verdeeld over twee verdiepen,  is volgens PLACE2WORK normen strak en modern ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Op het gelijkvloers staat de cowork tafel centraal met rondom afgesloten units voor één of twee personen en een vergaderzaal tot 8 personen. Op de eerste verdieping zijn er bedrijfskantoren tot 5 medewerkers.

Op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid en op wandelafstand ligt het stedelijk Bospark, ideaal voor een ontspannende of sportieve lunchbreak.

Dendermonde

De locaties van het kantoor in Dendermonde is gelegen op de provincieweg N17 tussen Willebroek en Dendermonde vlakbij het bedrijvenpark “Hoogveld”.

Net zoals in alle andere kantoren is er een strak design met veel lichtinval. Met de nodige aankleding en finishing touches hebben we hier enkele mooie, gemeenschappelijke ruimtes gecreëerd.
Het gebouw beschikt over 14 bedrijfskantoren met een oppervlakte van 30 tot 50m².
Parkeren kan makkelijk op de parkeerplaatsen gelegen op en rond het terrein.

Nog meer vragen over onze locaties?

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.