Benieuwd hoe onze locaties eruit zien?

Boek een rondleiding en kom het te weten?

Locaties

Coworking is aan een flinke opmars bezig. Zowel grote als kleine ondernemingen geloven in het concept, niet enkel voor werknemers maar ook voor zichzelf als zaakvoerder. 

Locaties

Locaties

Benieuwd waar je een kantoor in je buurt kan vinden? Neem hieronder een kijkje en wie weet werk je binnenkort in een van de PLACE2WORK-kantoren.

Asse

In de hopstreek vind je het hoofdkantoor van PLACE2WORK. Dit moderne, gerenoveerde gebouw ligt langs een drukke steenweg tussen Brussel en Aalst. Ideaal om gezien te worden én vlot bereikbaar voor klanten door de parkeermogelijkheden langs de steenweg.

In het gebouw vind je acht landscape bureaus, een afgesloten bureau en een vergaderzaal tot tien personen. Verschillende bedrijven en freelancers vonden hun weg al naar PLACE2WORK, dus kom zeker eens langs om kennis te maken!

Opwijk

In het centrum onder de kerktoren van Opwijk ligt het gerenoveerde kantoor van PLACE2WORK. Op wandelafstand van het kantoor vind je een broodjeszaak, koffiehuis en nog vele andere lunchmogelijkheden om tijdens de middag even te ontspannen of een businesslunch te organiseren. Heb je inspiratie of een pauze nodig? Aansluitend aan het kantoor ligt Hof Ten Hemelrijk, ideaal voor een kleine wandeling.

Verdeeld over twee verdiepingen vind je verschillende landscape bureaus, individuele kantoren en vergaderzalen waar je comfortabel kan werken. In het gebouw is ook een lift voor minder mobiele mensen voorzien. Rechtover het kantoor ligt een gemeentelijke parking met elektrische laadpaal voor je wagen.

Lokeren

Op een boogscheut van het centrum ligt het makkelijk bereikbare pand van PLACE2WORK langs de verbindingsweg N70 tussen Sint-Niklaas en Gent.

Dit gebouw, verdeeld over twee verdiepen,  is volgens PLACE2WORK normen strak en modern ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Op het gelijkvloers staat de cowork tafel centraal met rondom afgesloten units voor één of twee personen en een vergaderzaal tot 10 personen. Op de eerste verdieping zijn er bedrijfskantoren tot 5 medewerkers.

Op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid en op wandelafstand ligt het stedelijk Bospark, ideaal voor een ontspannende of sportieve lunchbreak.

Kom gerust eens langs en probeer je nieuwe werkplek een dagje uit !”

Previous slide
Next slide

Welcome.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

We Love Design

Pipeline push back bake it in. Customer centric hit the ground running power Pointless hammer out, so get all your ducks in a row, nor high-level diversify kpis. Loop pushback, nor strategic fit.

Nog meer vragen over onze locaties?

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.