De verschillende diensten van coworking bij PLACE2WORK

Vraag nu je gratis proefdag aan.

Blog delen

PLACE2WORK biedt verschillende ruimtes aan zoals landscape bureaus, een individueel kantoor of bedrijfskantoor. Maar wat zijn de voorzieningen die inbegrepen zijn? Wij hebben ze allemaal voor je opgelijst.

➤ Hoge snelheid aan WIFI

Snelle wifi is echt een must om goed te kunnen werken. Wij hebben betrouwbaar, supersnel draadloos internet en bekabelde ethernet connectiviteit voorzien in onze kantoren zodat dat ook mogelijk is. 

➤ Ergonomische stoelen van hoge kwaliteit

Heb je altijd rugpijn na zo een hele dag aan je bureau gezeten te hebben? Dan zal je van onze ergonomische stoelen houden! Ze zijn comfortabel en je kan er productief op werken! Goed voor je rug en voor je werk dus.

➤ Opslagmogelijkheid door afsluitbare archiefkasten

Geen zin om al je spullen mee naar huis te sleuren op het einde van je werkdag? Dankzij de afsluitbare archiefkasten op kantoor hoeft dat ook niet meer! Je vindt er zowel in onze afgesloten kantoren als bij de coworking spaces.

➤ Wachtruimte

Ontvang je op regelmatig basis bezoekers? Dankzij onze aangename setting met wachtruimte, verzekeren wij jou en je bezoekers een professionele ontvangst.

➤ Koffiemachine, water en thee️

Geen betere manier om je dag te beginnen dan met een kopje koffie. Onze compleet ingerichte keukens zijn voorzien van een koffiemachine. Toch niet zo’n fan van koffie? Wij voorzien ook water en thee!

➤ Printservice

Dankzij de gemeenschappelijke printer op onze kantoren is het mogelijk om al je documenten te printen en te scannen.

➤ Airco/ verwarming

Te koud of te warm hebben op kantoor is verleden tijd. Onze kantoren zijn voorzien van airco en verwarming en hebben een aangename temperatuur. Zo kan jij productief en zo comfortabel mogelijk werken.

➤ Vergaderzaal  

Heb je regelmatig nood aan een vergaderzaal? Het gebruik van onze vergaderzaal is inbegrepen bij het huren van een kantoor. Makkelijk te boeken via de Google Agenda.

Een smart TV en whiteboard zijn aanwezig om je vergaderingen in goede banen te leiden!

➤ Beveiligde kantoren door camerabewaking

Je persoonlijke spullen achterlaten op kantoor kan nogal moeilijk zijn omdat je niet weet of ze goed beveiligd zijn. Dit is iets dat wij wel kunnen garanderen! Onze kantoren zijn beveiligd met camerabewaking om te garanderen dat je persoonlijke spullen steeds veilig zijn.

➤ Altijd toegang tot de werklocatie via badges

Dankzij toegangsbadges kan je flexibel werken en dit 24/7. Je hebt altijd toegang en hoeft niet te wachten tot er iemand is om open te doen.

➤  Postdienst

Goede briefwisseling is belangrijk en dat weten wij maar al te goed. Daarom zorgen we er ook voor dat brieven altijd bij de juiste persoon terechtkomen.

➤  Schoonmaakdienst die wekelijks poetst

Je werkt productiever in een propere en nette omgeving. Daarom laten we wekelijks een poetsdienst komen zodat het kantoor er altijd netjes bij ligt!

Meer blogs

Is een kantoor huren interessant bij een start-up?

Heb jij een idee waarom start-ups een kantoor nodig hebben?
Als een start-up bedrijf is het begrijpelijk dat je kosten wilt besparen. Maar toch zijn sommige investeringen van belang. Denk bijvoorbeeld aan een werkruimte waar je een groepsgevoel creëert en jouw netwerk kan uitbreiden.

LEES VERDER »

Wie gebruikt coworking ruimtes?

Coworking is niet alleen het huren van een bureautje in een gemeenschappelijke ruimte. Het heeft alles te maken met de community en de mensen die je er ontmoet. Er wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld. Ook worden er projecten samen uitgevoerd. Het is een bron van inspiratie en discipline. Maar wie komt er bijvoorbeeld allemaal in aanmerking om een coworking ruimte in te huren?

LEES VERDER »

De 5 voordelen van coworking

Thuiswerken is niet voor iedereen weggelegd. Weinig concentratie, geen hoge productiviteit, geen energie, allemaal super herkenbaar. Het grootste voordeel van coworking ten opzichte van thuiswerken is dat je jouw werktijd optimaal benut. Je maakt namelijk deel uit van een groep ondernemers, met elk zijn/haar vakgebied. Zo creëer je ook een breder netwerk. Andere ondernemers kunnen je adviseren over jouw product. Coworking leidt tot bewezen betere resultaten dan thuiswerken.

LEES VERDER »