Boek hier uw rondleiding in één van onze kantoren

Ook benieuwd naar onze manier van werken?

Asse

Opwijk

Lokeren

Dendermonde

Voordelen van coworking

Coworking is aan een flinke opmars bezig. Zowel grote als kleine ondernemingen geloven in het concept, niet enkel voor werknemers maar ook voor zichzelf als zaakvoerder. Wat begon als een idee om start-ups zonder eigen kantoor te ondersteunen, groeide uit tot een concept waar zelfs multinationals op springen.

Bij PLACE2WORK kom je zowel als freelancer, kmo, coach, vrije beroeper en nog veel meer terecht in een professionele omgeving om je zaak uit te bouwen en klanten te ontvangen.

Groei van je netwerk en business

Door aan coworking te doen kan je je netwerk uitbreiden. Je leert andere coworkers én hun bedrijf kennen, zij zijn vaak ook zelf op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden. Dit leidt dan automatisch tot nieuwe inzichten, vriendschappen en klanten. Zo geef je ook je eigen zaak een boost.

Structuur in je werk

Werk je weleens van thuis uit? Dan weet je dat thuiswerken voor een overvloed aan afleiding zorgt. Het is niet gemakkelijk om productief te werken in het bijzijn van de televisie, huisdieren of het gezin. Door je werk- en thuisleven gescheiden te houden, breng je gemakkelijker structuur in je leven en focus je volledig op de opdracht waarmee je bezig bent.

Hoge productiviteit

Onderzoek toont aan dat mensen die in coworking werken effectiever zijn door de energie en mindset die wordt gegenereerd door de interactie. Je bent er immers omringd door andere hardwerkende professionals zoals jij wat zorgt voor extra motivatie. In onze kantoren kan je ook gebruik maken van professionele voorzieningen, zoals volledig uitgeruste vergaderzalen. Deze helpen om de juiste indruk te maken op klanten en je productiviteit te verhogen.

Sociaal contact

Weg met de sociale isolatie van het thuiskantoor! In een coworkingomgeving kan je met anderen praten en nieuwe ideeën voor je bedrijf opdoen. Door met anderen te brainstormen, kan je nieuwe samenwerkingen aangaan en inzichten opdoen. Dit is dan weer goed voor een extra shot motivatie en energie.

Flexibiliteit

Coworking staat gelijk aan flexibiliteit. Als freelancer of start-up bind je je misschien niet graag voor een lange periode aan een kantoor of bureau. Bij PLACE2WORK kies je zelf wat voor jou en je bedrijf werkt door de verschillende formules en termijnen. Je kan een plaats huren van dag tot dag of meteen een kantoor voor een jaar ter beschikking hebben, net zoals je je eigen werktijden kan kiezen en je eigen schema bepaalt.

Kostenefficiënt

Als kleine onderneming of freelancer heb je natuurlijk al genoeg kosten aan je hoofd. Door een coworkingruimte te huren kan je overheadkosten uitsparen en hoef je je geen zorgen te maken. Het huren van een coworkingruimte is de ideale manier om bepaalde kosten uit te sparen. Je hoeft je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over extra rekeningen van nutsbedrijven of serviceproviders.

Benieuwd wat werken in een coworkingkantoor inhoudt?

Boek je gratis testdag en ontdek het!